Club Show 2018

 
Kom och fira vår fantastiska ras tillsammans med andra beagle entusiaster!
Här följer mer info om Club Showen som kommer arrangeras den 21 Juli 2018 på Gålö, Stockholm.
 
Fredag 20 Juli:
Kl 18 kommer det att hållas ett genrep inför lördagens stora special. Genrepet är en liten utställning för dig som känner att du vill träna, prova på eller bara vara med och ha roligt. Vi kommer att ta anmälan på plats för 50:- ekipaget och Domaren är hemlig!
 
Lördag 21 Juli:
Den stora dagen! Bedömningen av hundarna kommer att börja på morgonen. Det kommer att finnas bl.a lotteri, tipspromenad och barn med hund.
Middag, Lördag 21 Juli:
På kvällen kommer det att serveras en enklare 3 rätters middag på området där vi uppmuntrar så många som möjligt att deltaga, starkare drycker finns att köpa i baren för den som önskar. Det kommer att serveras oxbringa med potatis och pepparrotssås, med ett vegetariskt alternativ, till efterrätt blir det en passionsmousse. Detta kostar 189:- per person och för att vara med på middagen, anmäl er till Madeleine, uppgifter längst ner.
 
Boende:
Vill man bo på plats finns det hundvänliga stugor eller campingplats på området. Kontakta Gålö havsbad för bokning. Tänk på att det är högsäsong i Juli så skynda att boka. www.galohavsbad.se
Gålö är ett populärt turismål och är väldigt anpassat för barnfamiljen, lekpark, strand och hundbad finns. De handhåller även med en hunddusch om det skulle behövas.
 
Sponsring:
Klubben vill att detta ska bli ett minnesvärt arrangemang och flera fina sponsorer har ställt upp med priser. För att göra allt ännu bättre så erbjuder vi uppfödare, företag eller enskilda personer en möjlighet att sponsra en klass med placeringsrosetter (1-4). Man får så sitt namn eller önskad text tryckt på de rosetter man sponsrar, samt omnämning i katalog. Priset för detta är 356:- per klass.
 
Fotografering:
Fotograf kommer finnas på plats med ett podium där man kan få sin hund fotograferad.
 
Hjälp:
Ett arrangemang som detta kräver många personer, så om ni känner att ni kan tänka er att hjälpa till med något så är ni välkomna att höra av er till Madeleine.
 
Övrig info:
Kontakta Madeleine Bäck, 072-311 40 14 e-mail: madeleine@maliwicks.se
 
Varmt välkomna önskar Club Show Kommittén
Madeleine Bäck
Emelie Lök
Karin Festin
Frida Norell